Тук имам страст към всичко -  кебапчетата, някой ми каза

...
Тук имам страст към всичко -  кебапчетата, някой ми каза
Коментари Харесай

Деп: В началото съм на нов живот в Сърбия, имам страст към кебапчетата и ракията

„ Тук имам пристрастеност към всичко -  кебапчетата, някой ми сподели нещо за сливовата ракия, само че нямах опция да опитам... Сега съм при започване на нов живот и това начало ми харесва. Бих желал това начало да бъде в Сърбия, в случай че ме желаете, несъмнено “.

Това разгласи обичаният холивудски артист Джони Деп, който получи орден от президента Александър Вучич за изключителния му принос към страната и напъните ѝ да разшири и усъвършенства локалната арт общественост.

По време на церемонията Деп съобщи, че Сърбия е бастион на свободата и независимостта и е поръчител за стабилността в района, която има предпочитание да живее добре със своите съседи.

„ Това, което в действителност е прелестно тук, е, че хората употребяват всеки момент, смисълът е да честваме мига. С Емир направихме филм тук с екип, който беше зрелищен, с екип, който в никакъв случай не беше изтощен, макар че беше отпаднал. Вярвам, че има доста гении, които ще открием тук и се надявам да бъда част от тях. Благодаря доста. Наистина желая да ви благодаря, президент Вучич. Радвам се, че ми дадохте този орден за заслуги. Ще остана заслужен и ще направя всичко по силите си този орден да бъде въплъщение на моите отговорности тук “, сподели Джони Деп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР